Specialist Achizitii
Specialist Ofertare

Cu o istorie de peste 18 ani, Unu Tic SRL – Ambalajul Perfect, este unul din principalii furnizori de materiale si produse pentru ambalare de pe piata romaneasca. Compania s-a dezvoltat constant devenind lider in productia si distributia la nivel national a unei game diversificate de produse: folii stretch, folii de ambalare, benzi adezive, benzi de legat, profile si accesorii de ambalare.

Dinamismul si performanta companiei se cladeste in fiecare zi pe munca in echipa, energia si motivatia oamenilor nostri, a caror competenta ne diferentiaza pe piata. Cel mai mare atu al nostru sunt oamenii nostri, o echipa motivata care se dezvolta intr-o cultura pozitiva, in care se pot baza intotdeauna unii pe altii. Pentru a oferi produse si serviii inalt calitative clientilor nostri si a ne mentine pozitia de lideri pe o piata extrem de concurentiala, cooptam in echipa doar profesionisti.

Daca doresti sa te alaturi echipei noastre, consulta lista posturilor disponibile de mai jos si aplica la acele posturi care corespund calificarilor tale. 

Trimite-ne CV-ul tau sau solicita informatii suplimentare despre oportunitatile oferite in cadrul companiei noastre la adresa recrutare@ambalajulperfect.ro

Call Now Button
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp